Ben Eyckmans compagnon de rout

Service to society


Dankbaar

De rijke ervaring en wijsheid die ik in mijn leven heb kunnen opbouwen stel ik dankbaar ter beschikking als hefboom voor de ontwikkeling van mensen, het meer laten stromen van organisaties en het uitbouwen van een duurzamere wereld.

Bijdrage

In de loop van de jaren ben ik nederiger geworden in wat ik ten gronde kan veranderen in de wereld én meer overtuigd dat het steentje dat ik verleg in de rivier het water wel degelijk anders doet stromen. Ik streef dan ook naar kleine relevante bijdragen op maat van mijn kunnen en eigen grenzen, als expressie van creativiteit en vruchtbaarheid.

Gedreven

Ik ben gedreven om mensen met maatschappelijke impact vooral binnen familieondernemingen, kleine middenveldorganisaties en NGO’s te begeleiden om via hun persoonlijke ontwikkeling van deze wereld een mooiere plek te maken.

Mentor

Ik vind het verrijkend gepassioneerde en ondernemende jongeren te ontmoeten en ik steun hen met veel plezier in de verdere ontwikkeling van hun talenten en de realisatie van hun innoverende projecten.

Synergie

Tevens vind ik het boeiend en zinvol te zoeken naar synergieën tussen bedrijven en kleine non-profitorganisaties. Het is immers mijn overtuiging dat een uitwisseling tussen deze, op het eerste zicht zeer verscheiden werelden, een meerwaarde biedt aan beide.

Ben Eyckmans


Systemic coach & consultant